BLOG
Cami Şadırvan Oturağı İle Abdest almak Artık Çok Kolay
Cami Şadırvan Oturağı İle Abdest almak Artık Çok Kolay

Cami oturağı deyip geçmeyin 

Allah’ın evi olarak bilinen ve Müslüman aleminin en değer verdiği noktalardan olan camiler, cemaatin bir araya gelebileceği, ibadetini gerçekleştirebileceği ve Allah’la yakınlaşabileceği en özel noktalardandır. Bu noktalar, yani camiler, mümkün olan en güvenli ve en muntazam şekilde dizayn edilmelidir. Bu dizayn etme durumu her noktada en doğru şekilde gerçekleşmelidir. Örneğin abdesthanedeki ufak ayrıntıdan tutun da caminin içerisinde kullanılan alanlar dahi olabildiğince muntazam şekilde düzenlenmelidir. İbadetin her nerede ve nasıl bir şekilde yapılabileceğinin tam olarak bir kuralı olmasa dahi, herkes bilmektedir ki Allah ile buluşmanın ve yakınlaşmanın en doğru yeri camilerdir. Hal böyleyken tabi ki herkes ibadet ederken konfor aramasa da, ister istemez bir nizami düzen ister. Bu anlamda da “Cami Oturakları” oldukça önemli bir yer edinir. Böylece bu oturaklar en ince detayına kadar iyi seçilmeli ve sağlamlığı konusunda kesinlikle hem fikir olunmalıdır. Cemaate hizmet edilen bu alanlarda çoklu kullanımın ve ıslak zemin kullanımının akıllardan çıkarılmadan en sağlam malzemeyle en sağlam montajlama sistemini kullanmak en büyük gerekliliktir.

 

OSMpaslanmaz, sektördeki öncülüğü ve kaliteden ödün vermeden çalışma prensibiyle sizlere bu konuda da en doğru hizmeti sunacaktır. İstediğiniz her proje için uzman bilgisiyle yardımcı olmaya hazır olan firma, uzman kadrosunun bilgisiyle birlikte hareket eder ve sizlere sorunsuz bir hizmet almak ne demektirin cevabını en iyi şekilde verir. 

Toplu kullanım alanlarından bahsederken kesinlikle hijyen konusunu atlamamalıyız. Böyle geniş kullanım alanına sahip ürünlerin sağlamlığı yanında doğal olarak her üründe olması gerekenden daha fazla hijyenik olma koşulu vardır. Çünkü çoklu kullanım hem deformasyonu hem de kirlenmeyi büyük oranda etkileyerek ürünün kullanım ömrünü kısaltır ve önemli hastalıkların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Ancak paslanmaz çelik malzemeyle her ayrıntıyı düşünen firmamız, hem uzun bir kullanım ömrüne sahip hem de hijyen konusunda oldukça temiz bir ürün ortaya koymaya özen gösterir.

Son tasarımlarda camilerde ve kuran kurslarında kullanılan ve son derece beğenilen bu oturaklar, metalle ahşabı buluşturan sağlam, şık ve paslanmaz özelliklere sahiptir. Ahşabın insana yaşattığı sıcaklık hissiyle oturak üzerinde zaman geçiren insanlara önemli bir rahatlık sağlayan bu oturaklar, uzun kullanım ömrüyle sizleri kesinlikle mahcup etmeyecek özelliktedir.

 

OSMpaslanmaz’ın insan sağlığını düşünerek tamamen paslanmaz malzemeden alt kısmını oluşturduğu ve oturak kısmını ahşapla tamamladığı bu modeller, istenilen adet ve ölçülerde üretilebilir. İnsan sağlığının ön planda olduğunu asla unutmayan firma, kaliteli malzeme kullanımından asla ödün vermez.

20 Şubat 2018
Paylaş :