BLOG
Paslanmaz Bariyer
Paslanmaz Bariyer

Paslanmaz bariyer

Günümüzde artık neredeyse her evde en az bir araba bulunmaktadır. Hal böyle olunca tabi ki kalabalık şehrin kahrı çoğalsa da tabi ki araçların rahatlığı, konforu, ulaşım basitliği vazgeçilmez olarak karşımıza çıkıyor. Bu yüzden de zaten artık neredeyse her yerde nizamlar araçlara göre düzenleniyor, yollar ona göre belirleniyor, insanlar da artık bu duruma alışmak zorunda olduğu için ayak uyduruyor. E hal böyleyken bu düzeni de sağlamak için çeşitli ekipman e aparata da ihtiyaç duyulmaktadır. Bunlar içinde tabi ki sağlam ve dayanıklı ürünlere ihtiyaç duyulur. Bu yüzden paslanmaz çelik malzemelerden üretilen “Paslanmaz Bariyer”ler tam da bu işlevi fazlasıyla yerine getirmektedir.

Alışveriş merkezleri, okullar, iş merkezleri, holding binaları, özel yahut kamu otoparkları bu ürünleri sıklıkla ve hatta çoğunlukla kullanmaktadır. OSMPaslanmaz’ın engin tecrübesi ve kalitesi bu ürünler için de biçilmiş kaftandır. Usta işçiliği kaliteli malzemeyle birleştiren firma, hem güvenlik amaçlı hem de düzeni sağlamak amaçlı kullanılan bariyerleri tüm iş becerisiyle üretmektedir.

Paslanmaz bariyerlerin ilk olarak aslında “Ballardo Bariyeri” olarak ortaya çıkmaktadır. 1950’li yıllarda Amerika Birleşik Devletleri’nin New Jersey eyaletindeki Stevens Enstitüsü’ndeki trafiği ayırmak için ortaya çıkan bu bariyerler, daha sonra tabi ki daha şık ve güzel görünmesi için yeni tasarımlarla da yapılmaktadır. Her ne kadar tabi ki günümüzde güzel araçlarımızla güzel yollarda güzel şekillerdeki alanlarda gezmeyi planlasak da tabi ki bu bariyerlerin öncelikle kazayı en az indirme, nizamı sağlama ve kaza yapan aracın da diğer şeride geçmesini önleme gibi işlevleri vardır. Bu uygulama daha sonraları da 1959 yılında tam bir işleve sahip olacak şekilde kullanılmaktadır.

Paslanmaz bariyerler yukarıda da değindiğimiz gibi müşteri taleplerinden ve yerin keşfinden sonra kullanım alanına özel olarak üretilir ve çelik boru; paslanmaya, çürümeye karşı kaplanarak elektrostatik toz boya işlemi görür. Bu bariyerlerin ayrıca ankrajlı ve çelik dübelli çeşitleri de bulunur.

E yine her zamanki gibi gelelim işin en mantıklı ve kaliteli şekilde yapılabilmesine, yine karşımıza OSMPaslanmaz’ın engin tecrübesi ve kaliteli işçiliği çıkacaktır. Sizler de en iyi hizmeti en uygun ve en kaliteli şekilde almak istiyorsanız firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

 

13 Eylül 2017
Paylaş :