BLOG
Güzelliklerin Şehri İstanbul
Güzelliklerin Şehri İstanbul

İstanbul` da Paslanmaz Ve Camlı Korkuluklar

İstanbul, medeniyetler medeniyet, medeniyetler beşiği büyük şehir. Tarihin tozlu geçmişinin önemli bir kısmına tanıklık etmiş, güzellikleriyle savaşlara  sebep olmuş, konumuyla daha da fazla savaşlara sebep olabilecek önemli şehir. Milyarlarca kişiye ev sahipliği yapmış, yapmaya da devam edecek olan kadim şehir. Güzellikleriyle dillere destan olan güzel memleketin güzel kenti. Birçok şaire, yazara ilham veren, önemli birçok kişinin yetişmesine vesile olmuş, sanatın ve sanatçının önemli şehri. Hal böyleyken bu güzellikler her alanda kendisini göstermektedir. Estetikliğin ve şıklığın büyük bir önem kazandığı şu zamanlarda da mimari anlamda da önemli birçok projeye ilham vermektedir. Mimari projeleri şekillendirmektedir. Bu anlamda da cam korkuluk konusunda kendisine yine yer bulmuştur İstanbul. Ve “İstanbul Cam Korkuluk” olarak bilinen korkuluk modellerine kendi siluetini yansıtmayı başarmıştır.

İstanbul firması olarak 2002 yılından bu yana sizlere hizmet veren OSMPaslanmaz, hem İstanbul’un değerini bilen hem de işini gerçekten oldukça iyi yapan özel bir firmadır. Böylesine heyecanlı şehirde var olmak ve birçok rakibiniz arasından sıyrılmak zor zanaat. Ancak firma, böylesine rekabetin bol olduğu bir şehirde kendi rüştünü ispatlamış, kendi rakiplerine dahi birçok alanda ürün tedariği sunabilen çok özellikli bir firmadır.

Tüm imalat aşamasının tamamını İstanbul’daki teknolojik atölyesinde gerçekleştiren firma, Türkiye’nin her yerine montaj ve cam korkuluk aksesuarı satışı gerçekleştirebilecek güçtedir. Bu büyük deniz İstanbul’da bulunan cam korkuluk firmaları arasında referansları en geniş firma olan OSMpaslanmaz, kaliteli işçilik ve titiz montaj çalışmalarıyla müşterilerine sorunsuz hizmet sağlamaktadır.

Böylesine önemli bir vizyonla hareket eden firma, sizin istediğiniz her proje için çizim aşamasından montajlama anına kadar sizlere sorunsuz bir hizmet sunar. En kaliteli ürünü en uygun fiyata prensibinden de asla şaşmayan firma, gerçekten hem gözünüze hem de cebinize iyi gelecek projelerin altına kendi imzasını gönül rahatlığıyla atacaktır.

Sizde İstanbul’da hizmet veren bir cam korkuluk üretim ve montaj firması arıyorsanız OSMpaslanmaz olarak sizlere 0(216) 314 89 64 müşteri hizmetleri hattımızdan ve info@osmpaslanmaz.com mail adresimizden yardımcı olabiliriz.  Firmamız paslanmaz ve cam korkuluk fiyatları konusunda sektörün en iyi işçiliği için sizlere en uygun fiyatı sunmayı ilke edinmiştir.

20 Şubat 2018
Paylaş :