BLOG
Asansör Cam Kaplama
Asansör Cam Kaplama

Bırakın sizi taşıyan unsurlar da göz kamaştırsın

Şıklık anlayışı moda kavramı sayesinde artık her anımızda, her noktamızda, her üründe karşımızda. Şıklık yarışları hız kesmeden her obje için hızla devam ediyor. Sizler de her ne kadar bu yarışlardan bu karşılaştırmalardan geri durmaya çalışırsanız çalışın, bir şekilde estetik kaygıya düşüp modada var olan ürünlerle yaşam alanlarınızı süslemeyi amaçlarsınız. Söylediğimiz gibi, illa böyle hırslanıp onda var bende de olsun diye düşünmenize gerek yok. Şık ve estetik kavrama önem veriyorsanız doğal olarak bu yarışların içerisindesiniz. Çünkü siz birinden esinlenmeseniz birileri sizden esinlenecektir. Bu düşünceyle yola çıkarsak katlar arası bağlantıyı sağlayacak olan unsurlar da çok önemlidir. Yük ve insanların taşınmasında en temel görevi alan asansörler, yüklendiği misyondan hariç olarak şıklık yarışında da önemli yer tutar. Ancak can güvenliğinin kesinlikle çok sağlama alınması gereken bu mimari unsurlar, çelik profil iskeleti ile askı halatlarına bağlı, kapılı veya kapısız olabilen çelik konstrüksiyonlardır.

Asansör kabinleri çelik bir zemin ve taşıyıcı bir iskeletten meydana getirilir. Kabin iskeleti yan duvarlar ve tavanla kaplanarak kapalı bir hacim yaratılır. Kabinler asansörün trafik durumuna ve taşıdıkları yük miktarı ve cinsine göre şekillendirilir. Böylesine çelik halatlara ve taşıyıcı iskeletlere bağlı bir cismi güzel göstermek de tabi ki camlara düşer. Bu konuda görev “Asansör Cam Kaplama” aksesuarlarına düşer ve gerçekten yaşam alanlarının bu özel unsurlarına şıklık katar. Birçok çeşidi bulunan cam kaplamaların en çok tercih edilen modelleri cam kaplama ve paslanmaz çelik saclı asansörlerdir.

Böylesine önemli unsuru da tabi ki gerçekten işinin ehli firmalara yaptırmalısınız. Hem gerçekten güvenilir olmalı çünkü asansörler hem de şıklığıyla göz kamaştırmalı. Bu sebeple sizlere OSMPaslanmaz’ı önereceğiz. Kendi sektöründe rakiplerine dahi ürün tedariği sunan firma, kendi rüştünü yaptığı her işte ispatlamış özel bir firmadır. Kendi prensipleriyle hareket eden ve işinin ehli ustalarla çalışmaya özen gösteren firma, sizlere sorunsuz hizmet vermek için elinden gelen her projeyi itinayla yürütür. Sizlere ölçümleme anından montajlama anına kadar eksiksiz hizmet sunar. Bina içlerinde, holdinglerde, okullarda, kolejlerde, otellerde, iş hanlarında, plazalarda, hastaneler, tıp merkezlerinde ve daha birçok yaşam alanından sorunsuzca kullanılabilen bu asansörler için de firmanın misyonu aynıdır. Eğer OSM’yle çalışıyorsanız ürününüzü güvenle kullanılabilir ve yaşamınızdan keyif almaya devam edebilirsiniz.

Sizlere bir telefon kadar yakın olan firma, her zaman en iyi ürünü en uygun fiyata sunarak cebinizi de düşünür.

 

08 Ocak 2018
Paylaş :