BLOG
Paslanmaz Korkuluk Fiyatları
Paslanmaz Korkuluk Fiyatları

Paslanmaz Çelik Korkuluk Fiyatları Ve aşamaları nelerdir. ?

Paslanmaz korkuluk fiyatlarını belirlemek için malzeme seçimi yapılması en önemli etkendir. Paslanmaz çelik özel üretim olduğu için her bir kullanılan malzeme fiyata etki etmektedir.

1- Malzeme seçimi; Malzeme seçimi yaparken en önemli faktör olarak malzeme kalitesi ön plana çıkmakla birlikte et kalınlıkları ve bağlantı parçaları yapılacak korkuluk alanına göre de belirlenmesi gerekir. Belirlenecek malzeme seçimi mutlaka işinin uzmanı kişilere danışmaktır. Bu danışma neticesinde bağlantıparçaları ve kullanılacak malzemeler belirlenip, fiyat aşamasına geçilir.

2- Korkuluk Fiyatları; malzeme seçimi tamamlandıktan sonra fiyatlar yapılacak olan merdiven, balkon, teras vb yerlerde uygulanacak olan yer` in metrajı işçilik maliyetleri de eklenerek fiyat ortaya çıkmış olur. Fiyatlar konusunda mutlaka doğru fiyatlandırılma yapılabilmesi için firmamızdan keşif ve fiyat 0216 314 89 64 ` e sorunuz veya info@osmpaslanmaz.com ` a e-mail gönderebilirsiniz.

3- Ölçülendirme Ve proje; Fiyatlar ve yapılacak korkuluk modelleri iş verenin onayı ile birlikte projelendirilip fabrikada imalat sürecine alınır

4- İmalat Aşaması; Projelendirelen korkuluklar imalata alınarak tam anlamıyla yerine uygun ölçüleri mili metrik olarak son teknolojik makinalarda bütün işlemleri yapılarak montaj aşamasına geçilir.

5- Montaj Aşaması; İmalataşaması bittikten sonra son aşama olan montaj aşaması sanatkar ve deneyimli ustalarımız ile montajına başlanır. Montaj yapılacak olan yerler uygun malzeme kullanılarak tespit edilir ve birleşim yerleri argon kaynağı ile kaynatırlır. Ardından kaynak yerleri pürüzsüz hale getirilerek polisaj işlemleri yapılır.

Doğru malzeme seçimi, doğru uygulanmış korkuluk, mutlu müşteriler.

 

25 Haziran 2016
Paylaş :