BLOG
Modern mimarinin her alana uyguladığı şıklık: Cam Korkuluk
Modern mimarinin her alana uyguladığı şıklık: Cam Korkuluk

Günümüzde gerçekten gelişen sosyal medya ağları ve insanlığın kendisini internet ifade etme biçimi hayatımızın her noktasına etki etmiştir. Kesinlikle her mekanda, her unsurda daha şık daha estetik ve daha kullanışlı elementlerle hareket etmektedir insanoğlu. Hal böyleyken tabi ki oturduğumuz evlerden dışarıda nefes almak için çöktüğümüz banklara kadar her yerde şıklık aranıyor.  Hep birbirine benzeyen mimari yapılardansa herkes kendisine bir özgünlük katmayı planlıyor. Bu anlamda da karşımıza son zamanlarda cam kullanımı artarak çıkıyor. Ancak bu planlamalar yapılırken tabi ki tüketici faktörü göz önünde bulundurularak, acaba beğenilir mi? Güvenilirlik ve sağlamlık açısından kuşkular yaratır mı? Soruları da akla gelir. Bu soruları ortadan kaldırabilmek için de kesinlikle doğru ürün ve doğru projelendirmeyle kaliteli bir işçilik bir araya gelmeli. Bu unsurlar bir araya geldikten sonra da tabi ki bulunulan ortamı daha şık nasıl gösterebiliriz sorusuyla alanın her noktasına müdahale etmek gerekiyor. Bu anlamda da bugün sizlere estetikliğin mimarideki yeni unsuru olan “Cam Korkuluk”larından bahsedeceğiz.

Özellikle yüksek alanlarda tüketicinin algısı gerçekten daha da ileri seviyelere gidiyor ve güvenlikli mi burası? Sorusu sürekli aklını kurcalıyor. Camın doğasına inanmış ve geçmişte hep kırılgan bir unsur olarak görmüş olan insanlığı güvenlik açısından ikna etmek tabi ki biraz zor oluyor, ancak gerçekten gelişen mimari teknoloji ve üretim teknolojisi bu soruların aklınıza dahi gelmemesi gerektiğini gayet net bir şekilde gösteriyor. Bu anlamda tabi ki her işte olduğu gibi bu işlemler için de işini oldukça iyi yapan ve tecrübeye sahip insanlarla, firmalarla çalışmalısınız. Burada bizim verdiğimiz örneklerin bir amacı da bu, sizlere mimari güzelliklerden bahsederken buna nereden sahip olabileceğinizi de göstermek. Bu sebeple OSMPaslanmaz, tam da sizlere anlattığımız özellikleri gereğince yerine getirecek ve içinizdeki tüm kuşkuları giderebilecek özel bir firmadır. 2002 yılından bu yana sektöründeki rakiplerine dahi öncülük eden, adet gözetmeksizin her konuda herkese yardımcı olabilecek güçte bir firmadır. 

Bahsi geçen “korkuluk modelleri” şık ve modern bir görünüm sağlamanın yanında sağlamlığıyla da kendi farkını ortaya koymaktadır. Estetiğin güvenilirlikle buluştuğu noktadır balkon cam korkuluk modelleri. Sizler de grileşen bu şehirde yaşam alanlarınızda bir farklılık yaratmak, dış dünyayı oturduğunuz yerden daha rahat görebilmek ve hijyenik, kullanışlı, sağlam bir mimari unsurla hareket etmek istiyorsanız tercihiniz cam korkuluk olmalı.

Sizler de mekanlarınıza farklı bir hava katmak ve görenlerin aklında şık, estetik ve yeni bir mekan olduğunun havasını yaratmak istiyorsanız, tercihinizi bu yönde kullanmalısınız…

 

02 Mayıs 2018
Paylaş :