BLOG
Minikleriniz korkuluklar sayesinde daha çok güvende olabilir
Minikleriniz korkuluklar sayesinde daha çok güvende olabilir

Okullarda Paslanmaz Çelik Kalitesi

Bir medeniyeti önemli bir konuma getiren en önemli şey eğitimdir. Ki zaten ülkenin ilerlemişliğini, gelişimini ve daha da gelişmesini sağlayan iyi eğitim almış kişilerdir. Ancak medeniyet olarak yükselmek tabi ki toplumun tamamının oldukça kalifiye insan olmasından geçmektedir. Bu sebeple de tabi ki okulların ve bunun yanı sıra öğretmenlerin görevi büyüktür. Tamam, okul dediğiniz alan taş bir bina gibi görünebilir sizlere, ancak eğitim süreçleri içerisinde insanlar gelişmekle meşgulken onları bir de bina içerisindeki sorunlarla oyalamak istenilen sürece yaklaşmak için büyük bir eksidir. Bu sebeple de zaten bizler bu kez okullar için çok önemli şeylerden bahsedeceğiz: “Okul Korkulukları”ndan. Daha küçük yaşta başlayan bu eğitim serüveninin yuvası olan okullar, özellikle minikler için öğretici olmasının yanı sıra güvenli de olmak zorundadır. İlim öğrenme yolunda birçok fedakarlık yapılacak olsa da, can güvenliği en temel prensip olarak aklımızda bulunmalıdır. Bunun yanı sıra engelli bireyleri de hayata katarak ilimden geri kalmamaları için uğraşmalıyız. Bu sebepten dolayıdır ki okullarda kullanılacak her aksesuar büyük bir öneme sahiptir. Her ayrıntı kesinlikle büyük bir titizlikle ve düşünme alt yapısıyla kurgulanmalıdır. Yapının sağlamlığının yanında kullanılan her ürün kontrollü ve güvenli olmalıdır. Bu sebeple de bahsi geçen ürün kesinlikle önemli bir aksesuardır.

Hem medeniyetin gelişmişliği hem de gerçekten her aile için ekstra bir öneme sahip olan minik yavrular için kullanılması şart olan güvenlik aksesuarı olan korkuluklar, kesinlikle üstlendiği görevin de büyüklüğüyle özel bir firmaya yaptırılmalıdır. Bu konuda da sizlere tabi ki tavsiyede bulunacağız: OSMPaslanmaz. İstanbul’daki atölyesinden tüm Türkiye’ye ürün tedariği sunabilecek güçte olan firma, kendi kalitesini fazlasıyla ispatlamış özel bir firmadır. Bu sebeple de yaptığı işin kıymetini bilen ve önemine de sahip olan özel bir kuruluştur. Güvenlik esasından da hiç ödün vermeyen firma, tüm süreçlerde başta çocukların can güvenliğini dikkate alarak dış etkenlerden gelecek erozyonlara ve darbelere dayanıklı malzemeden üretim sağlamaktadır.

Sektöründeki bilgisi ve üretim teknikleriyle öncü olan OSMpaslanmaz, kalite prensibinden asla ödün vermez. Sektöründe tanınan ve en çok tercih edilen kurum olan firma, okul korkuluk fiyatlarında da en uygun şekilde hizmet vermeyi kendisine amaç edinmiştir. 

Her objede olduğu gibi bu korkuluk modellerinde de birçok önemli kıstas vardır. Bunların başında en önce uygulama alanı gelmektedir. Engelli öğrencilerin kullanımı için engelli korkuluk modelleri, rampa yol için yine engelli sandalye boyuna göre dizayn edilmiş korkuluk modelleri, özel okullar için tasarlanan merdiven korkuluk modelleri, ana sınıfı ve ilköğretim için özel boylarda üretilen modeller alanların tüm ihtiyacına göre özel olarak üretilmesi gereken modellerdir. Özel istek ve özel ölçülere göre oluşturulan modeller konusunda da başarılı bir şekilde hizmet veren OSMPaslanmaz, sizlere bir telefon kadar yakın.

 

20 Şubat 2018
Paylaş :