BLOG
Hayatı kolaylaştırmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız
Hayatı kolaylaştırmak için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız

Engelli bir birey olmayı yahut engelli bir bireyle birlikte yaşamayı kimse normal zamanda aklına dahi getirmez. Ki getirmesine de gerek yok diyebilirsiniz ancak her kişinin bir engelli birey adayı olmayı unutmaması gerekir. Çünkü yaşadığımız dünyada ne yazık ki kazalar da bizler için yaratılmış bir unsurdur. Her ne kadar dikkat edersek edelim karşımıza çıkan kaza geliyorum demiyor. Bu sebeple aklımızdan bazı şeyleri çıkartmamamız yahut en azından bazı şeylerin bilincinde olarak yaşama devam etmeliyiz. Bu dünyanın sadece normal diye adlandırılan canlılardan ibaret olmadığını tüm insanlığın kanıksamış olması gerekmektedir. Bu anlamda zaten gerçekten yaşayan her canlıya ama ufak ama büyük görevler düşer. OSMPaslanmaz firması olarak bizim boynumuzun borçlarından birisi de bu bireyler için elimizden geldiğince kolay kullanıma sahip ve sağlam ürünler üretmektir. Bu sebeple de yaşam alanlarımızda bizlere artı değer katacak uygulamalardan birisi olan “Duvar Tutamakları”nın üretiminde oldukça dikkatli ve hissederek çalışmaktayız.

 

Genellikle engelli ve yaşlı vatandaşların rahat, kolay ulaşım ve hareket alanı sağlaması için kullanılan bahsi geçen ürünler, birçok projede güvenlik amaçlı da kullanılmaktadır. Tamamen duvara monte edilerek uygulamaya sunulan paslanmaz duvar tutamakları, uygulama alanının şekline göre de özel projelendirilir. Duvar tutamak modelleri çizilirken uygulama alanında ki fiziki şartlar ve kullanacak kişilerin özellikleri de dikkate alınmaktadır. Her projenizde sizlere özel olarak hizmet veren ve projenin çizim aşamasından montajlama anına kadar profesyonel hizmet veren OSMpaslanmaz, istediğiniz her proje detayına göre özel çalışmalar üretecektir.

Merdivenlerde, engelli yollarında ve engelli wcler gibi birçok yaşam alanında sıklıkla kullanılan bu ürünler, gerçekten engelli bireylerin hayata karışabilmeleri için çok önemli bir yere sahiptir. Özellikle toplu kullanım alanlarında (hastanelerde, okullarda, alışveriş merkezlerinde, yangın merdivenleri gibi alanlarda) paslanmaz duvar tutamaklarına rastlayabilirsiniz.

Böylesine önem arz eden ürünler için elbet ki fiyat konuşmak çok doğru bir hareket değil ancak olur da aklınıza bu işin maliyeti gelirse, ondan da korkmayın. Firmamız kaliteyi uygun fiyata sunma prensibinden asla vazgeçmez, hele ki böylesine önemli bir ürün için sizlere ne kadar yardımcı olabilirse olacaktır. Ancak şunu unutmayın tutamak modeli çalışırken uygulamanın yapılacağı alan oldukça önemlidir. Alanın genişliği, merdivenlerin diklik durumu, kat sayısı, köşeler model çalışmada önemli kıstaslardır. Bu sebeple fiyatlandırma için alanı firmamıza gösterin ve bırakın.

 

20 Şubat 2018
Paylaş :