BLOG
Önce kendi beynimizdeki engelleri aşmalıyız
Önce kendi beynimizdeki engelleri aşmalıyız

Hepimiz aslında bugün ne olduğumuzu değil yarın ne olacağımızı düşünmeliyiz. Engelden anlamayan insanların aslında fiziksel uzuvlarından değil de beyinlerinden engelli olduğunu var sayarak, engelleri aşmak için el birliğiyle çalışmalıyız. Sağlıklı yaşıyor olmak sağlıklı yaşamaya devam edeceğiniz anlamına gelmediği gibi, halden anlamadığınız her süreçte en yakınınızın da engelli bir birey olabileceğini akıllarımıza iyi kazımamız gerekiyor. Sırf bu yüzden bile zaten insanlık olarak olabilen her mekanda ve zamanda engellilerin de aramızda olduğunu ve onlarla birlikte yaşamamız gerektiğini hatırlamamız gerekiyor. Engelli Tutamakları da gerçekten bu bilgi ve bilinçle hareket edebilecek tüm yaşam alanlarının vazgeçilmez bir parçası olmak zorunda. Özellikle toplu kullanım alanlarında düşüncesizce hareket ederek ve hatta bazen çok daha aşağılık bir tavırla maddiyattan kaçarak böylesine önemli aksesuarları bünyesinde barındırmayan firmalar, topluca imha olmalı bence.

Her bireye yardım etmek insanlığın asli görevi olarak görülmeli ve gerçekten artık hayatımızın her noktasına engelli bireylerle yaşadığımız da unutulmamalıdır. Bu yüzden vicdanının sesine kulak verebilen ve her insanın aslında bir engelli adayı olduğunu unutmayan insanlar olmalıyız.

Böylesine önemli bir konuda da tabi ki üretilen ürünlerin ve tedarikçi firmanın rolü büyüktür. Hem işini profesyonelce yapmalı hem kaliteli malzeme kullanmalı hem de uygun fiyatla çalışarak kimsenin gözünü korkutmamalı. OSMpaslanmaz firması da tüm bu özellikleri sağlayabilecek en özel firmalardan biridir. İstanbul’dan tüm Türkiye’ye istenilen her noktaya ürün tedariği sunabilecek alt yapıya sahip olan firma, böylesine hassas bir konudaysa kendi üzerine düşen kısımda oldukça titiz bir şekilde çalışmaktadır.

AVM’ler, okullar, iş merkezleri, metro durakları, belediye binaları gibi toplu kullanıma açık alanlar için milyonda bir ihtimal dahili bile düşünülerek kesinlikle böylesine önemli tutamakları yapmak zorundayız. Gerekirse bu konuda süreç peşine düşen, sorgulayan ve yaptırımcı tarafta olan insanlar olmalıyız. Böylesine bir düşünceden sonra da gerçekten sorunsuz hizmet anlayışıyla projenin başlangıç aşamasından montajlama anına kadar özel hizmet sağlayan OSMpaslanmaz, sizlere en doğru hizmeti verecektir.

Sizlere bir telefon kadar yakın olan firmamız böylesine önemli iş süreçlerinde yer almaktan ve sizinle çalışmaktan gurur duyacaktır.

30 Mayıs 2017
Paylaş :