BLOG
Cam Tutucular ile tasarımlarınızı özgürleştirin
Cam Tutucular ile tasarımlarınızı özgürleştirin

Cam Tutucu

Estetik kaygının gün geçtikçe içimize işlemesi, artık her mağazada en ufak detaylarda dahi önemli işçiliklerin yer aldığı günümüzde, yaşam alanlarının vazgeçilmezi de camlar olmaya devam ediyor.

 

Günümüzde şeffaflık büyük bir önem arz etmekte. Şıklığın, estetikliğin, yapılarda kullanılan aksesuarların tümünde artık cam detayını fazlaca görüyoruz. Resmen çehresi değişen ve yeniden yapılanmaya giren memleketimizde mimari, doğal olarak farklı ve özgün çalışmalar yapabilme arayışlarına girdi. Bu arayışlara en güzel yanıtı da cam verdi. Karşımıza neredeyse tüm yaşam alanlarında çıkan ve gerçekten olduğu ortama renk katan camlar, doğal olarak bir tutucuyla monte edilip, mekanlara ferah ve canlı bir görünüm katmakta.

 

Her bütün unsur gibi parçalardan oluşmak zorunda olan ve gerçekten sağlamlığından ödün vermeden mimariye dahil olması gereken camlar, cam tutucularla montajlanıp, esneklik ve şıklığın yanı sıra güvenliğin de had safhaya çıkmasını sağlar. Tamamen paslanmaz çelik malzemeden oluşan cam tutucular, dekoratif ve sağlam cam unsurlarının ortaya çıkması için olmazsa olmaz bir aparattır.

 

OSMpaslanmaz’ın kendi atölyelerinde hem ülke ekonomisine hem de sektöre artı değer katarak üretim yaptığı bu aksesuarlar, mekanlardaki şıklığın tamamlayıcı unsuru olmaktadır. Artık her mimaride yapıda öncelik bir an evvel işlevselliğine kavuşması olmuşken, doğru montajlama yöntemleriyle hızlı ve düzgün bir şekilde montajlanan cam tutucular, modern çizgilerin tamamlayıcısı oluyor.

 

Güvenlik ve sağlamlık konusunda da göz dolduran cam tutucular, camın olduğu her noktada muhakkak karşınıza çıkacaktır. Sektördeki birçok firmaya ürün tedariğinde bulunan ve gerçekten öncülükten hiçbir zaman ödün vermeyen firmamız, günümüzdeki bir telefon kadar yakın deyiminin tam karşılığını vermektedir. Her projeniz için farklı alternatifler ve uzman bir işçilik beklentiniz varsa, kesinlikle tercihiniz bizden yana olmalı.

 

İstanbul’dan Türkiye’ye açılan alt yapı gücüyle kaygılarınıza yanıt vermek ve şıklığınıza şıklık katmak bizlerin gurur kaynağı olacaktır.

 

11 Nisan 2017
Paylaş :