BLOG
Modern hayata renk katan cam korkuluklar!
Modern hayata renk katan cam korkuluklar!

Korkuluk dediğimizde aklınıza ilk gelen bostan korkuluğu mu ? Korkuluk kök bakımından korkmak fiilinden gelmesine aldanmayın ya da anlam bakımından da korkutmak eylemine. Günümüzde karşılığı tabii ki bunlar değil. Elbette sizlere burada dilin değişkenliğinden ya da bu süreçten bahsedecek değiliz. Şimdi küçük bir örnekle korkulukların ne denli hayatımızın bir parçası olduğunu anlayabiliriz. Merdivenleri yeni yapılmış bir bina düşünün, eğer korkulukları yoksa düşeceğimize dair tereddütlerimiz başlar. İşte meselenin özünü buradan anlayabilirsiniz. Ya da ellerinizle destek alamadığınız bir köprüde yürüdüğünüzü farz edin, sizce de zor değil mi?
Korkuluklar bizim güvende olmamızı sağlar ve bizi güvende tutar. 80`lerde ya da  90`larda doğanlar için bu ürün, demir demektir, pas demektir. Ancak sağlamlığın yanında estetiğin de önem kazandığı günümüz dünyasında Cam Korkuluk; apartmanlar, cafeler, oteller ve bunun gibi birçok alanda vazgeçilmez hale gelmiştir.

Cam korkuluk avm veişmerkezlerine

İnsanlar bugün bir kafeye oturmak istediklerinde saydam ve aynı zamanda estetik olan cam korkuluk kullanan kafelere daha çok ilgi göstermekteler. Ya da bir ev almak istediklerinde tercihleri ve beğenileri cam korkuluklu balkonlar olacağından hiç şüpheniz olmasın. Bugün bir bankaya girdiğinizde bankanın yeni olup olmadığını da cam korkuluk kullanıp kullanmadıklarından anlayabilirsiniz. Çünkü kullanım açısından bu ürünler hem sağlamdır hem de estetiktir. Kolay temizlenebilirliği de önemli tercih edilme sebepleri arasında yer alır. Eğer siz de estetiğe güvenliğe ve modernliğe önem veriyorsanız cam korkuluk sizlerin kafelerine, evlerine, otellerine yani kullanacağınız her yere değer katacağından hiç şüpheniz olmasın.

Paslanmaz Camlı korkuluk sistemimiz.

havuz etrafına güvenlikli camdan korkuluklar

Tamamen camdan merdiven korkuluğu

13 Ocak 2017
Paylaş :